Chleb żytni słonecznikowy – tradycyjny żytni chleb z dodatkiem ziaren słonecznika
Chleb razowy – chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie
Chleb żytni z pestkami dyni – chleb żytni na zakwasie z dodatkiem pestek dyni
Chleb Ziarno żyta – chleb żytni na zakwasie z dodatkiem siemienia lnianego
Chleb z żurawiną – chleb żytni na zakwasie z dodatkiem żurawiny, posypany sezamem
Chleb z suszoną śliwką – chleb żytni na zakwasie z suszonymi śliwkami
Chleb Pełny Kłos – chleb żytnio-pszenny z dużą ilością ziaren słonecznika i siemienia lnianego
Chleb Jak Dawniej – tradycyjny żytni chleb na zakwasie
Chleb Babicki – tradycyjny chleb pszenno-żytni na zakwasie
Chleb Rodzinny – pszenno-żytni chleb na zakwasie z dodatkiem ziaren słonecznika i siemienia lnianego
Bułka paryska – tradycyjna bułka pszenna
Kajzerka – pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem
Bułka murarka – tradycyjna bułka pszenna wypiekana na piecu hertowym
Paluch pszenny – klasyczne pieczywo pszenne
Sznytka – wydłużona bułka pszenna z nacięciem po środku
Bułka parka – tradycyjna bułka pszenna posypana makiem
Bułka z dynią – pszenna bułka z dodatkiem pestek dyni i siemienia lnianego
Bułka Alpejska – okrągła, pszenna bułka z ziarnami słonecznika, siemienia lnianego i sezamu
Grahamka – klasyczna bułka z mąki pszennej pełnoziarnistej
Mini grahamka – bułka z pełnoziarnistej mąki pszennej w mniejszej formie
Półbagietka graham – półbagietka z mąki pszennej pełnoziarnistej z dodatkiem ziaren
Bułka razówka – bułka pszenna z dodatkiem mąki żytniej pełnoziarnistej i ziaren słonecznika
Bułka maślana – pszenna bułka maślana posypana kruszonką
Chałka – tradycyjna pszenna chałka posypana kruszonką
Bułka brioche – pszenna, słodka, aromatyczna bułka pszenna
Chleb tostowy – klasyczny, pszenny chleb śniadaniowy
Bułka pieczarkowa – pszenna bułka z farszem pieczarkowo-cebulowym, z dodatkiem sera żółtego
Mini pizza – przekąska z sosem paprykowo warzywnym i dodatkiem sera żółtego