Nasze wypieki

Chleb żytni – klasyczny żytni chleb na naturalnym zakwasie

Chleb żytni słonecznikowy – tradycyjny żytni chleb z dodatkiem ziaren słonecznika

Chleb razowy – chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie

Chleb żytni z pestkami dyni – chleb żytni na zakwasie z dodatkiem pestek dyni

Chleb Ziarno żyta – chleb żytni na zakwasie z dodatkiem siemienia lnianego

Chleb z żurawiną – chleb żytni na zakwasie z dodatkiem żurawiny, posypany sezamem

Chleb z suszoną śliwką – chleb żytni na zakwasie z suszonymi śliwkami

Chleb Pełny Kłos – chleb żytnio-pszenny z dużą ilością ziaren słonecznika i siemienia lnianego

Chleb Jak Dawniej – tradycyjny żytni chleb na zakwasie

Chleb Babicki – tradycyjny chleb pszenno-żytni na zakwasie

Chleb Rodzinny – pszenno-żytni chleb na zakwasie z dodatkiem ziaren słonecznika i siemienia lnianego

Bułka paryska – tradycyjna bułka pszenna

Kajzerka – pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem

Bułka murarka – tradycyjna bułka pszenna wypiekana na piecu hertowym

Paluch pszenny – klasyczne pieczywo pszenne

Sznytka – wydłużona bułka pszenna z nacięciem po środku

Bułka parka – tradycyjna bułka pszenna posypana makiem

Bułka z dynią – pszenna bułka z dodatkiem pestek dyni i siemienia lnianego

Bułka Alpejska – okrągła, pszenna bułka z ziarnami słonecznika, siemienia lnianego i sezamu

Grahamka – klasyczna bułka z mąki pszennej pełnoziarnistej

Mini grahamka – bułka z pełnoziarnistej mąki pszennej w mniejszej formie

Półbagietka graham – półbagietka z mąki pszennej pełnoziarnistej z dodatkiem ziaren

Bułka razówka – bułka pszenna z dodatkiem mąki żytniej pełnoziarnistej i ziaren słonecznika

Bułka maślana – pszenna bułka maślana posypana kruszonką

Chałka – tradycyjna pszenna chałka posypana kruszonką

Bułka brioche – pszenna, słodka, aromatyczna bułka pszenna

Chleb tostowy – klasyczny, pszenny chleb śniadaniowy

Bułka pieczarkowa – pszenna bułka z farszem pieczarkowo-cebulowym, z dodatkiem sera żółtego

Mini pizza – przekąska z sosem paprykowo warzywnym i dodatkiem sera żółtego